Specialisme

Energiebesparing

Op het gebied van energiebesparing kunnen wij voor u een gedegen plan opstellen.

In dit plan maken wij inzichtelijk wat de energiebesparing is.

Wij belichten de bestaande situatie en kunnen, door men bewust te maken van het omgaan met de bestaande apparatuur, een energiebesparing verkrijgen.

Daarbij kunnen wij u ook adviseren over het toepassen van energiezuinigere verlichting, o.a. LEDverlichting, automatische schakelaars, automatisering door domotica.

 

Scholen

Energiebesparing is ook binnen scholen een belangrijk aspect. Dit kunnen wij realiseren door energiezuinige verlichting te installeren, waaronder LEDverlichting of aanwezigheidsmelders waardoor het licht automatisch uitschakelt als er niemand meer aanwezig is.

Daarnaast is het aanleggen, upgraden en uitbreiden van datanetwerken een belangrijke installatie op scholen.

Ook tablets worden in steeds grotere maten toegepast, waardoor er, naast een vaste data aansluiting, een compleet dekkend Wi-Fi netwerk moet worden aangelegd.

Wij gaan met de tijd mee, dus deze nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons geen probleem.

Natuurlijk verzorgen wij ook de gehele elektra installaties,  zodat deze goed en veilig functioneren.

 

Automatisering / Domotica / Smartliving

Deze termen staan voor het automatiseren en koppelen van installaties waarmee u het leven eenvoudigere, veiliger en energiebesparend kan maken.

Met de huidige technologie is het mogelijk om iedere installatie te automatiseren. Dit gaat van het installeren van een automatische schakelaar tot het maken van een vakantieschakeling waardoor in uw huis tijdens de vakantie het huis bewoond lijkt, daar er op verschillende tijden (random) het licht aan/uit gaat of het zonnescherm open/dicht. Dit kan zelfs zover gaan dat u het huis kan besturen vanaf uw smartphone, waar dan ook op de wereld.

De mate van het automatiseren kunt u zelf bepalen en/of in de toekomst aanpassen en uitbreiden.

Door deze aanpassingen creëert u een veiliger, energiezuiniger en comfortabeler leven.